LİPO FİNİSH - Diyetisyen Furkan Okyay

Blog

LİPO FİNİSH

Lipo Finish ile "Temassız Estetik"

Radyofrekans teknolojisi bölgesel zayıflama uygulamaları içerisinde en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Eski nesil kavitasyon ve ses dalgası sistemlerinin aksine Lipo Finish uygulaması doku yüzeyine temas etmeden, selektif bir şekilde gönderdiği radyo frekans sayesinde doku farklılığını kendisi tanıyarak yağ hücrelerini kendisi bulur ve homojen bir şekilde parçalar.

Yağ hücrelerinde seçicilik sağlaması ve bunu temassız bir şekilde yapıyor oluşu Lipo Finish uygulamasını kendi kategorisinde ki diğer uygulamalardan farklı kılıyor. Uygulama esnasında cihaz kişiye temas etmediği ve uygulayıcıdan bağımsız olarak yapıldığı için “Temassız Estetik” ismini almıştır. Temassız İncelme uygulaması, etkinliği kanıtlanmış ve bölgesel incelme konusunda birçok klinik çalışmaları bulunan bir teknolojidir.

Lipo Finish Uygulaması Nasıl Etki Eder?

Lipo finish bölgesel incelme uygulaması, hedef dokuya gönderdiği selektif radofrekans sayesinde bağ doku ve kas dokuya etki etmeden sadece yağ hücrelerini hedef alır. Frekans aktarımı sağlanan yağ hücrelerinde kontrollü hücre hasarı oluşur ve lenfatik dolaşımla vücuttan atılır.

Lipo finish uygulamasını eşsiz kılan eski nesil kavitasyon ve G5 uygulamalarının aksine herhangi bir doku teması olmadan ve sadece yağ hücrelerini hedeflemesidir.

Lipo Finish ameliyatsız liposuction uygulaması kaç seans yapılmalı ve ne kadar sürede etki eder?

Lipo Finish ameliyatsız liposuction seansları ortalama 30-45 dakika sürer ve 4-8 seanslık uygulama ile belirgin sonuçlar alınır. Seans sıklığı 4-10 gün arasındadır. Nihayı sonuçlar 6-8 hafta sonrasında alınmaktadır

Lipo Finish "temassız estetik" uygulaması hangi bölgelere yapılır?

Lipo Finish temassız estetik uygulaması bölgesel zayıflama uygulamaları arasında etki alanı en geniş cihaz olması özelliği ile yağ dokunun yoğun olduğu hemen hemen her bölgede güvenle çalışabilmektedir.

  • Karın çevresi
  • Simit bölgesi
  • Sütyen kuşağı
  • Basen
  • İç bacak
  • Kol çevresi

gibi  yağ foku yoğunun olduğu bölgelerde konforlu bir şekilde uygulanmaktadır.

Ameliyatsız liposuction uygulamasının herhangi bir yan etkisi var mı?

Lipo Finish uygulaması temazsız oluşu, selektif radyo frekans teknolojisi sayesinde sadece yağ hücrelerine kontollü hasar vermesi ile bilinen diğer uygulamaların aksine son derece güvenli ve konforlu bir uygulamadır. Uygulama süresince doku yüzeyinde sadece ısı hissiyatı gözlenmektedir.

Hamilelik sürecinde, uygulama alanında pilatin güçlendirici bulunmayan ve kalp pili taşımayan kişiler haricinde herkes için uygundur.

Lipo Finish ameliyatsız estetik uygulamasının ücretleri ne kadardır?

Lipo Finish temassız estetik uygulaması, alacağınız seans sayısı ve süreç boyunca uygulanacak kombine uygulamalara göre ücretleri değişkenlik gösterebilir.

Net bilgi için ücretsiz ön görüşme randevusu alabilirsiniz. Ücretsiz ön görüşme için aşağıdaki linkten bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Randevu ve Bilgi İçin

Lipo Finish "temassız estetik" ile değişme var mısın?

Furkan OKYAY, Diyetisyen
Ücretsiz Bilgi Al
  • 1 + 60 =

Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir